gebruikers

De gebruikers van poolmanager.

Poolmanager is voornamelijk gemaakt voor bedrijven die intern en extern veel willen afstemmen over de planning. We vinden het belangrijk dat iedereen vanuit dezelfde ‘bron’ de informatie leest. Op die manier voorkomen we veel tijdverlies en ook vaak fouten.

Elke Medewerker kan in zijn eigen omgeving.

De medewerkers die uiteindelijk zijn ingepland zijn voor Poolmanager de echte eindgebruikers. Zij krijgen via hun eigen app toegang tot alles dat op hen betrekking heeft. Onze visie is dat de medewerker altijd op 1 plek alle relevante en sympathieke informatie ontvangt en uitwisselt.

Overzichtelijk kan de Planner alle zaken op orde houden.

Misschien wel de belangrijkste speler binnen Poolmanager. Degene die echt aan de knoppen zit. De piloot in de cockpit. Het past helemaal binnen onze visie om veel actie en mogelijkheden aan te bieden aan deze rol. Dit is per slot de meest dynamische plek van de planning. Ben jij planner? Ons supportteam staat altijd klaar!

De Leidinggevende kan overal inzicht in krijgen.

Als leidinggevende wil je het liefst precies genoeg informatie. Te veel is zonde en te weinig kan serieuze problemen geven. Als leidinggevende kan je altijd inzoomen op de planning die voor jou van belang is. Mocht je wijzigingen willen aanbrengen dan doe je dat in een paar stappen vanaf je smartphone.

De Beheerder houdt alle zaken op orde.

Tijdens de implementatie zoeken we jou op. Samen met jou zorgen wij dat we volgens jouw voorwaarden Poolmanager de plek geven die het nodig heeft. Veiligheid en betrouwbaarheid boven alles. In de cloud of toch nog on premise. Jouw keuze!

Het Uitzendbureau kan direct met jou samenwerken.

Juist op de momenten van de waarheid is het zo van belang om snel en foutloos te handelen! Daarom hebben we op veel plaatsen een naadloze integratie tussen de Poolmanagers of een interface waarin het uitzendbureau werkt en jou zo (foutloos en snel) op de hoogte houdt. 

De Opdrachtgever heeft continu zicht op het verloop van zijn uitvraag.

Als opdrachtgever heb je realtime inzicht in de planning. De opdrachtgeversmodule zorgt voor een betere samenwerking en meer transparantie. 

De opdrachtgever kan zelf uitvragen doen en desgewenst de uren accorderen van de medewerkers. 

Interesse? Bezoek de contactpagina met de knop rechtsboven voor een afspraak en onze brochure.