Vacature Administratief Medewerker

Ook bij ons moet de administratie gedaan worden!

Twee van de leukste bedrijven in het hart van Rotterdam zoeken een nieuwe collega!

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar iemand die meer kan dan alleen ‘administratief medewerker’ zijn, en tegelijkertijd niet de eindverantwoordelijkheid over de administratie hoeft te dragen. Het administratie-team van V&W is klein, dus iedereen moet uiteindelijk wel van alle markten thuis zijn.

Wat wordt er in deze functie van je verwacht?

Om deze rol goed te kunnen vervullen, herken je je in de volgende dingen;

Je bent in het bezit van een afgeronde bedrijfseconomische opleiding op MBO-4 of HBO niveau en hebt een aantal jaren ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie.

We zijn een informeel bedrijf en werken met bijzonder leuke klanten dus we hopen dat je daarbij past.

We verwachten van de nieuwe medewerker dan ook dat deze uiteindelijk alle facetten van de administratie gaat beheren en (uiteindelijk) zelfstandig of samen met de eindverantwoordelijke kan uitvoeren. Dus facturatie, inkoopfacturen, salarisadministratie, verwerken bank, etc. 

Bovendien is een heel belangrijke rol weggelegd voor het opstellen van de maandelijkse managementrapportages en controleren van de boekhouding en de volledigheid, zodat de rapportages een accuraat beeld geven van de afgelopen periodes. 

Wie ben jij?

We zoeken een medewerker die communicatief vaardig is en het leuk vindt om collega’s en management te voorzien van informatie.

Je hoeft niet fulltime te werken, parttime mag ook. 

3 tot 5 jaar relevante werkervaring is een vereiste. Meer ervaring mag natuurlijk ook! 

Naast competenties, is jouw persoonlijkheid minstens zo belangrijk voor ons. Omdat je binnen deze functie met bedrijfsgevoelige informatie omgaat ben je integer en in staat om andere personen te overtuigen. Daarnaast zijn wij opzoek naar een persoon die zelfstandig te werk gaat en hoofdzaken van bijzaken kan scheiden. Om deze functie helemaal tot een succes te maken moet je ook nauwkeurig met cijfers om kunnen gaan en ben je analytisch aangelegd. 

Wie zijn wij?

We voldoen aan de kenmerken van een Rotterdams bedrijf, ‘doe maar gewoon….’niet lullen maar…..’etc. etc. Tegelijkertijd vinden onze collega’s het werken bij ons erg leuk, niet voor niets werken velen er al lange tijd. Wij zorgen ervoor dat je jezelf snel thuis voelt in onze dynamische organisatie. Daarnaast bieden wij jou een afwisselende functie in een hecht team met korte communicatielijnen en een goede werksfeer. 

We zijn gevestigd in het historische ‘Witte Huis’ in de Oude Haven, hartje Rotterdam. Vlakbij het station Blaak, dus heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bij gebleken geschiktheid kun je na een 1 jaar contract in aanmerking komen voor een contract voor onbepaalde tijd? Wij hanteren 24 vakantiedagen obv 40 uur werken en hebben we een collectieve pensioenregeling. Daarnaast bieden we uiteraard een marktconform salaris.

Solliciteren?

Bij interesse ontvangen wij graag jouw motivatiebrief + CV. 

Je kunt deze mailen naar joannelittooij@gmail.com.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met jouw gegevens om.  

Poolmanager 

Ruim 23 jaar zijn wij experts in planning technologie en workforce management oplossingen en willen wij altijd slimmer worden dankzij mensen van buiten de directe IT-omgevingen.

Door onze achtergrond weten wij ons te onderscheiden van andere software partijen door onze gastvrijheid en servicegerichtheid.

Poolmanager is de laatste jaren enorm gegroeid qua functionaliteit en diversiteit. Onze klanten en relaties hebben hier ook van mee kunnen profiteren

Met een aantal mega mooie en grote projecten in 2020 en 2021, zijn we hard op zoek naar uitbreiding van ons team!

Verwiel & Wijngaard

Engaging People, Engaging Teams. Met deze missie in het achterhoofd bouwen wij elke dag aan onze teams. Dat doen we door te investeren in de ontwikkeling en het plezier van onze eigen mensen. Daarnaast besteden we veel tijd aan de, meestal jarenlange, partnerships met onze relaties in de top van de Nederlandse Hospitality.

Door beloftes na te komen, de relatie centraal te stellen en te focussen op kwaliteit en betrokkenheid, maakt Verwiel & Wijngaard het verschil als partner in personeelsprojecten binnen de hospitality- en evenementenbranche.

Dit doen we al meer dan 30 jaar op aansprekende locaties, sportevenementen, concerten, exclusieve ontvangsten, beurzen en festivals.