Algemeen:
Poolmanager is hét personeelsinformatiesysteem, gespecialiseerd in  flexibele personeelsplanning, tijdregistratie en beheer van arbeid bij wisselende activiteiten en diensten! 
 
Door uniek gebruik van e-mail, SMS & SMS reply, internet en tijdregistratie ondersteunt Poolmanager organisaties bij de optimalisering van hun arbeidsproces. 
 

 

Medewerkers:
Personeel kan overzichtelijk worden ingezet op basis van beschikbaarheid, werkervaring en competenties. Alle personeelsinformatie en de urenadministratie wordt in Poolmanager gestroomlijnd. 
 
Er kan door de planning makkelijk worden gestuurd op het saldo contracturen van de medewerkers, waardoor eventuele overuren en leegloopuren kunnen worden gereduceerd.
 
Alle contactmomenten tussen de planners en de medewerkers en opdrachtgevers worden in Poolmanager bijgehouden, zodat de hele planning eenduidig met de belanghebbenden communiceert. 
 

 

Opdrachten/Diensten:
Met Poolmanager heeft u alle relevante informatie betreffende opdrachten en opdrachtgevers inzichtelijk.
Informatie over de opdrachthistorie, wijzigingen, prijsafspraken, specifieke voorwaarden en bijzonderheden zijn altijd beschikbaar.
 
Samen met de gegevens van de medewerkers kunt u binnen de planning de juiste balans vinden tussen de wensen en kwaliteiten van de medewerkers enerzijds en de eisen en behoeftes van de opdrachten anderzijds. 
 

 

Management informatie:
Poolmanager genereert overzichtelijke urenrapportages en managementoverzichten die organisaties kunnen helpen, strategisch de juiste beslissingen te maken.
 
Enkele voorbeelden van managementinformatie die men uit Poolmanager genereert zijn:


• CAO -fase indeling
• prognose van de personeelskosten
• overzicht daadwerkelijke kosten
• vullingspercentages
• invulling van de contracturen
• instroom en uitstroom versus ervaring en kwaliteit 
 

 

Aantal functionaliteiten:
Met functionaliteiten als het automatisch roosteren, online tijdregistratie, verlofregistratie, vakantieroosters en koppelingen met verschillende klokterminals, ERP systemen en salaris/facturatie pakketten, bespaart men ruim 30% op planningsactiviteiten.
 

 

Voor wie:
Diverse bedrijven in de  uitzendbranche, de thuiszorg, productie en distributiebedrijven, fieldservice, beveiligingsbedrijven, horeca- en evenementenbranche, theaters en podia maken al met veel succes en naar tevredenheid gebruik van ons veelzijdige pakket.