Verwiel en Wijngaard Poolmanagement B.V.


Verwiel en Wijngaard Poolmanagement B.V. is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling, het onderhoud en de implementatie van de planningssoftware Poolmanager.


Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van personeel, planning en organisatie. Onze software biedt inmiddels uitkomst voor vele complexe personeelsplanningen. Doordat onze software ontwikkeld is vanuit een eigen gebruikers ervaring, begrijpen wij als geen ander tegen welke problematiek u in uw personeelsplanning aan kunt lopen. Onze expertise zal u inzicht geven in mogelijke oplossingen of verbeteringen ten aanzien van de planning en het beheer van uw personeelsbestand.


Flexibiliteit, transparantie en gebruiksvriendelijkheid zijn enkele belangrijke basiselementen waar wij als bedrijf en onze software voor staan. Verwiel en Wijngaard Poolmanagement B.V. onderscheidt zich hiermee van de meeste aanbieders en bouwt altijd aan een lange termijn relatie met haar klanten. Wij streven ernaar dat gebruikers van Poolmanager meegroeien met de ontwikkeling van onze software en de nieuwste functionaliteiten.