Succesvol poolmanagement


Veel uitzendorganisaties doen aan poolmanagement, ecter bij het succesvol uitvoeren van deze dienstverlening voor uw opdrachtgever komt iets meer kijken dan het bijhouden van een eenvoudig Excel-bestand.


Met Poolmanager heeft u de ideale tool in handen om voor uw opdrachtgever van onderscheidende waarde te zijn. U kunt uw opdrachtgever inzicht verschaffen in wat u voor hem allemaal doet en welke medewerkers met welke competenties er in zijn pool zitten. Tegelijkertijd blijft u flexibel, zodat u deze poolmedewerkers eventueel ook nog bij andere opdrachtgevers kunt inzetten. Zonder het overzicht te verliezen, van wie/waar, wel of niet mag en kan werken.


Door te werken met Poolmanager heeft u voor uw opdrachtgevers, die om poolmanagement dienstverlening vragen, een uniek aanbod.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Poolmanager binnen uw organisatie? Vraag dan hier direct een brochure aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie via sales@poolmanager.nl of 010-2133080