Optimale inhouse personeelsplanningen


Poolmanager wordt ingezet voor inhouse constructies van uitzendbureaus. Het is voor een uitzendbureau ideaal om een pool voor een opdrachtgever optimaal te beheren met onze software.


Verder biedt Poolmanager de opdrachtgever van een uitzendbureau vele mogelijkheden voor inzicht via Poolmanager Web of, indien zij zelf ook met Poolmanager werken, via een PM-PM connectie.


Een opdrachtgever kan geautomatiseerd uitvragen doen bij het uitzendbureau en kan inzien welke medewerkers bij hem zijn ingepland en over welke competenties deze medewerkers beschikken.


Een uitzendbureau kan zich dus richting opdrachtgevers onderscheiden met Poolmanager en aantonen hoe zij presteert. Deze dienstverlening kan voor veel opdrachtgevers  van doorslaggevende betekenis zijn om te kiezen voor een bepaalde leverancier. Het zal uiteraard ook bijdragen aan een verbetering en versteviging van bestaande klantrelaties.


Het werken met Poolmanager verzekert u van een uitstekende inhouse dienstverlening!Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Poolmanager binnen uw organisatie? Vraag dan hier direct een brochure aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie via sales@poolmanager.nl of 010-2133080