Flexibele personeelsplanning in de uitzendbranche


Binnen de uitzendbranche wordt veel gebruikt gemaakt van Poolmanager. Het matchen van complexe beschikbaarheden van flexkrachten en competenties van medewerkers aan korte termijn opdrachten is een vak apart. Poolmanager biedt hier uitkomst.


Ook de arbeidsintensieve verwerking van uren en contracten wordt verlicht en de A, B en C fases worden automatisch bijgehouden. Tevens kunnen vele rapporten worden gegenereerd over uren, diensten, medewerkers, vullingpercentages en kwaliteit van levering.


Werken met Poolmanager maakt organisaties flexibeler en stelt ze in staat om sneller te reageren op wijzigingen en korte termijn aanvragen van opdrachtgevers. 


U kunt meer omzet en resultaat halen, doordat u beter in staat zult zijn om uw medewerkerbestand actueel te houden en in te zetten tegen lagere kosten!


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Poolmanager binnen uw organisatie? Vraag dan hier direct een brochure aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie via sales@poolmanager.nl of 010-2133080