Veel organisaties in de kinderopvang hebben te maken met grote flexibiliteit. Het aantal kinderen fluctueert per dag, dagdeel of soms per uur. En dan zijn er nog de nodige last-minute wijzigingen wegens ziekte, etc. Al deze factoren maken dat de personele bezetting geen dag hetzelfde is en continue aangepast moet worden.

Ook het aanbod van personeel is in deze branche vaak flexibel, met de uitgebreide parttime mogelijkheden en flexpool oplossingen zijn het aantal contracten en aparte afspraken vaak lastig te overzien. Daarnaast wordt het in kunnen spelen op de specifieke wensen van het personeel in toenemende mate belangrijk.

Door direct inzicht in beschikbaarheden en competenties van het personeel aan de eene kant en de vraag aan de andere kant, zorgt Poolmanager voor de meest efficiënte planing. Werknemers kunnen zelf via de webapplicatie hun beschikbaarheden doorgeven waardoor altijd de juiste en meest recente informatie beschikbaar is. Ook de locaties kunnen via hun eigen website openstaande diensten doorgeven en de planning inzien.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Poolmanager binnen uw organisatie? Vraag dan hier direct een brochure aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie via sales@poolmanager.nl of 010-2133080