Het maken van een personeelsplanning voor een festival is geen gemakkelijke opgave.

 

Er wordt veel gebruik gemaakt van ZZP’ ers en uitzendkrachten, vaak ook van verschillende leveranciers. Ook het vooraf inzicht scheppen in de personeelskosten is door verschillende tarieven van uitzendbureaus en verschillende functies van medewerkers niet eenvoudig.


Uit Poolmanager kunt direct prognoses halen van de kosten van uw personeel bij een bepaalde inzet. Achteraf kunt u dan de daadwerkelijke kosten hier tegenover zetten. Zo kunt u steeds efficiënter gaan calculeren en u kunt direct zien wat een wijziging in uw personeelsplanning u oplevert.


Ook de urenverwerking wordt vereenvoudigd en u kunt gemakkelijk aangeven welke medewerkers wel en niet voldaan hebben en controles uitvoeren. Als u als organisatie en uw leverancier, beide met Poolmanager werken kan er een Poolmanager-Poolmanager connectie gerealiseerd worden, waarmee u uw uitvragen gelijk heeft lopen met de planning van de leverancier en waarmee u precies weet wie erop uw festival aan het werk gaan.

 

U hoeft deze medewerkers dan niet zelf te verwerken in uw planning, dit kan automatisch en ook de uren invoer hoeft maar eenmalig te gebeuren.