In de evenementenbranche wordt gebruikt gemaakt van Poolmanager door organisatoren en toeleveranciers. Veel crewmedewerkers die op evenementen actief zijn, zijn inmiddels ook bekend met onze software.

 

Om een succesvol evenement te organiseren is het van belang om goed te kunnen sturen op uren, zodat de winstgevendheid gewaarborgd blijft. Poolmanager kan door middel van prognoses vooraf, gebaseerd op de planning en de realisatie van de uren achteraf, al tijdens het evenement inzicht geven in de loonkosten. Dit geldt uiteraard voor eigen medewerkers, maar ook voor flexkrachten van verschillende bureaus met verschillende tarieven alsook voor ZZP'ers.

 

Zo blijft u altijd in control van de personeelskosten en kunt u direct bijsturen waar nodig. Door de goede communicatiemiddelen binnen Poolmanager is het ook eenvoudig om de planning te wijzigen. Extra aanvragen of tijden wijzigen is snel te realiseren en personeel is toch altijd goed op de hoogte van hun werkafspraken door middel van internet, sms & sms reply of e-mail.