Ervaren partner in planningsoplossingen voor de hospitalitybranche


Poolmanager is geen onbekende binnen de hospitalitybranche. Met haar roots in het bedrijf Verwiel en Wijngaard Personeelsprojecten en de vele opdrachtgevers van dit bedrijf die ook met Poolmanager werken is Poolmanager voor velen inmiddels een begrip.


Omdat het werken in de hospitality meestal niet aan het principe 9 tot 5 gebonden is, vraagt deze branche bij uitstek om flexibiliteit van medewerkers en leveranciers. Om hierin goed te kunnen faciliteren en de veelal wisselende diensten goed te kunnen communiceren met medewerkers is de inzet van Poolmanager vaak zeer welkom.


De mogelijkheid van digitale tijdregistratie accordering en om te koppelen met kloksystemen en kassasystemen zorgt voor een efficiente urenregistratie zonder administratieve rompslop.


Of u nu een eindgebruiker of leverancier bent, Poolmanager heeft zich inmiddels bewezen als betrouwbare partner in innovatieve planningsoplossingen voor de hospitalitybranche. Door middel van de Poolmanager-Poolmanager connectie wordt de samenwerking tussen eindgebruiker en leverancier verder verbeterd en de handmatige administratie verminderd.


Met SMS en SMS Reply wordt u nog flexibeler in uw planning en kunt u ook op het laatste moment nog wijzigingen doorvoeren en uw personeel op tijd op de hoogte brengen en laten bevestigen.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Poolmanager binnen uw organisatie? Vraag dan hier direct een brochure aan of neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie via sales@poolmanager.nl of 010-2133080